Search this Blog

Friday, December 18, 2009

End hosts missing on LMS 3.2


The End hosts are missing on LMS 3.2. We recently upgrade LMS 2.6 to 3.2 and we have close to 38,000 end hosts. The old CW reflected the correct number of end hosts however the new one is only reporting 28,000 end hosts. When we did down, there are no end hosts collected. There are at least close to 250 switches. all these switches are managed by CM. When we run UT from CM or Device center we got a response "no end host".

Debugging steps
  1. Make sure you're running Campus Manager 5.2.1. If you haven’t upgraded your Campus Manager, please upgrade it immediately. There are a number of UT issues in CM 5.x, and 5.2.1 contains almost all of the recent fixes (Dec'09)
  2. Troubleshooting involves enabling "user tracking" debugging for the User Tracking Server acquisition process. After running a new acquisition, the ut.log contains the details. You would then go through that log looking for errors relating to the missing switches.
  3. Campus > Admin > Debugging Options > User Tracking Server.
  4. If the switches show up as green with proper icons on the Campus topology map. The switches must have been data collected before UT will find end hosts on them.
  5. Additionally, try the show run, show ver, and show mac, and show int status from one of these switches, to debug further.
  6. Lastly try getting more details from the NMSROOT/campus/etc/cwsi/portData.xml and vlanData.xml files
Citation - This blog post does not reflect original content from the author. Rather it summarizes content that are relevant to the topic from different sources in the web. The sources might include any online discussion boards, forums, websites and others.

No comments :

Post a Comment

 
/* Google Analytics begin ----------------------------------------------- */ /* Google Analytics end ----------------------------------------------- */